Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

duminică, 19 februarie 2017

Viata in ritm de tenis scrisa de Horia Tecau


Viata in ritm de tenis scrisa de Horia Tecau

Cunoscutul jucător român de tenis Horia Tecău, vicecampion olimpic la JO 2016 de la Rio în proba de dublu, și-a lansat luni după-amiază cartea intitulată ''Viața în ritm de tenis'', la o librărie din București, în prezența unui mare număr de admiratori ai sportului alb.

Horia Tecau isi traieste pasiunea pentru sport, incercand mereu sa isi indeplineasca visurile. Creste, evolueaza, pentru ca asta isi doreste cel mai mult, tratandu-i totodata pe cei din jurul sau cu mult respect. Succesul nu l-a schimbat, pentru ca este constient ca nu succesul l-a facut ceea ce este azi. Credinta, efortul, educatia pe care a primit-o in sport, precum si educatia primita in familie reprezinta pilonii care l-au ajutat sa se dezvolte intr-un mod sanatos.

Cartea, bogat ilustrată, este redactată pentru un dialog cu cititorii, în paginile sale fiind lăsate spații libere speciale pentru răspunsurile ce urmează să fie formulate, la întrebările lui Horia Tecău.

Cei care au avut ocazia să o citească deja primii, sunt copiii pasionați de tenis, cei care la 6 decembrie 2016 au primit-o deja cadou de la Horia Tecău, care a jucat atunci rolul lui Moș Nicolae, când a mai oferit dulciuri și băuturi răcoritoare celor mici.

Horia Tecău a precizat cu această ocazie: "Am făcut multe notații în agendele mele în ultimii ani. Am descoperit, astfel, că experiența mea are o valoare ce poate fi valorificată de cei mici. Așa a apărut cartea mea, la care am început să lucrez în primăvară. În interiorul ei este cuprins un vis, iar acum după atâtea acumulări, este rândul meu să ofer ceva acestui sport".

In “Viata in ritm de tenis”, cei mici vor afla cum primul sport practicat de Horia a fost, de fapt, inotul, cum a descoperit tenisul si a castigat primul campionat national, cine au fost antrenorii lui,, cum a fost experienta primului turneu de grand slam ori cea a Wimbledon-ului.

Cartea Viata in ritm de tenis scrisa de Horia Tecau este disponibila la Libris.

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.