Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

miercuri, 5 aprilie 2017

Arhitectura. Elemente de stil architectonic scrisa de Miles Lewis


Arhitectura. Elemente de stil architectonic scrisa de Miles Lewis

Lucrarea “Arhitectura. Elemente de stil architectonic” - abordeaza in mod inovator istoria arhitecturii, examinand componentele si formele care stau la baza construirii de edificii si modalitatile prin care arhitectii, inginerii si constructorii au raspuns la cerintele omenirii si la provocarile tehnice de-a lungul timpului.

Socotind acoperisul, fereastra sau zidul drept forme universale care s-au dezvoltat in mii de ani, autorii arata importanta materialelor de constructie, a tehnicilor si a cerintelor functionale pentru diverse aspecte ale cladirilor.

Astfel, cititorul capata raspuns la intrebari esentiale despre cum si de ce s-au dezvoltat intr-un anume fel structurile arhitectonice.

Introducerea detaliata examineaza rolul arhitecturii in viata individului si a societatilor si configureaza o evolutie a arhitecturii.

Scrisa de o echipa internationala de istorici ai arhitecturii si de arhitecti. acopera stiluri si perioade din toate colturile lumii. Fiecare dintre cele 11 capitole trateaza un element cheie, de la materiale si tehnici, la fundatii, ziduri, usi si acoperisuri pana la ferestre si ornamente, asa cum se intanlesc ele in felurite culturi si perioade istorice.

Sunt dedicate articole speciale celor mai importante cladiri, inclusiv multe din Patrimoniul Mondial UNESCO si arhitectii acestora. In plus, exista un glosar cu termeni de arhitectura si stil, precum si un indice extins.

Cuprinde peste 500 de fotografii color, infatisand imagini de amsamblu sau detalii de cladiri.

Peste 60 de ilustratii originale amanuntite, extrem de sugestive.



libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.