Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

marți, 4 aprilie 2017

Femeia cameleon scrisa de Taylor Stevens


Femeia cameleon

Vanessa Michael Munroe, o tanara care si-a petrecut multi ani in Africa. 

O tinerete zbuciumata, un trecut care ascunde suferinte de neimaginat. 

Vanessa "Michael" Munroe este specialista in obtinerea informatiilor pretioase, economice si politice, si le pune la dispozitia corporatiilor, a sefilor de state sau a clientilor privati care platesc pe masura.

Cand avea 14 ani, fata s-a alaturat unui grup de mercenari, de la care a invatat sa lupte si sa supravietuiasca in orice conditii.

Azi, o tanara care reuseste sa faca rost de informatii pretioase – economice, politice – pe care le ofera clientilor ei – companii, sefi de state etc. – contra unor sume importante. Maestra a deghizarilor, Vanessa duce o viata plina de riscuri.

Si o noua misiune: un magnat al petrolului, Burbank, ii cere sa ii gaseasca fata, disparuta in Africa in urma cu patru ani.

Dupa o absenta de aproape zece ani de pe continentul negru, Munroe se intoarce, acceptand o misiune din partea unui magnat texan al petrolului.

Munroe este in fata unei alegeri dificile – pentru ca un drum in Africa o va duce din nou in locurile unde a suferit. Burbank ii desemneaza un insotitor – lucru ce o nemultumeste pe Munroe.

Dar Vanessa nici macar nu banuieste ca o misiune care pare simpla se poate complica in moduri nebanuite.

Manipulari, rasturnari de situatie, aliante, dusmani, solutii inedite si un continent pe care toti cititorii il descopera pas cu pas alaturi de Michael. „Femeia cameleon” este un roman captivant care isi tine cititorii cu sufletul la gura de la prima si pana la ultima pagina – un roman de citit.



Cartea Femeia cameleon este dipsonibila la Libris

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.