Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 10 aprilie 2017

Carti pentru copii - Pete Motanul scrisa de James Dean si Eric Litwin


Carti pentru copii - Pete Motanul scrisa de James Dean si Eric Litwin

Pete este un pisoi care are o pereche de teniși noi pe care îi adoră. 

Sunt albi dar, ca orice lucru alb, ajung să se păteze. Asta pentru că Pete nu merge cu grijă și calcă în căpșuni, noroi…Pete Motanul merge pe strada incaltat cu tenisii lui albi nou-nouti.

Motanul în cauză este așa de încântat de noii lui pantofi sport încât are un cântecel pentru ei. Pentru tenișii albi. Când tenișii albi ajung să își schimbe culoarea, el nu se întristează. Continuă să cânte, dar își adaptează versurile la noua culoare a tenișilor.

Pe drum, tenisii lui devin pe rand rosii, albastri, maro sau UZI pe masura ce calca intr‑un morman de capsuni, apoi intr-o gramada de afine, dupa aceea intr-o baltoaca de noroi si in final intr‑o galeata cu apa.

Pete este un motan care îi va cuceri pe cei mici. S-ar putea chiar ca ei să dorească să îl deseneze. Și sigur să îi cânte melodia.

Mai important însă, copiii pot învăța, într-un mod simpatic, că atunci când ceva nu merge chiar așa cum vrei, nu trebuie să te lași copleșit. Ci să mergi mai departe. Să te descurci cu noua situație, să te adaptezi. Iar aceasta este o lecție prețioasă pentru cei mici, mai ales ținând cont cât de repede au ei tendința de a se supăra atunci când un lucru nu se întâmplă așa cum își doresc.

Insa, indiferent de culoarea pe care o au tenisii lui, Pete continua sa mearga si sa fie cool, cantandu-si intruna cantecelul... pentru ca totul e minunat.

Carti pentru copii la reduceri Pete Motanul scrisa de James Dean si Eric Litwin disponibila la Libris.

libris.roAboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.