Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

marți, 27 februarie 2018

Asasinul din Tokio: Răzbunarea scrisa de Barry Eisler


Asasinul din Tokio: Răzbunarea scrisa de Barry Eisler

John Rain, jumătate japonez, jumătate american, este un asasin specializat în crime care par a fi datorate unor cauze naturale.

El își studiază temeinic victimele, se integrează în viața lor și lovește când acestea nici nu se așteaptă.

După uciderea lui yakuza Ishihara, John este contactat de o cunoștință – Tatsu, șeful Keisatsucho. Primește un plic. O țintă. Și John nu poate refuza, pentru că îi era dator lui Tatsu.

Iar de aici începe o aventură captivantă în Japonia, în această luptă împotriva corupției, cum îi este prezentată. Rain trebuie să se confrunte cu indivizi ciudați, răi, să depășească pierderea unui apropiat și să facă față faptului că a trebuit să se depărteze de persoana iubită pentru că oamenii ca el nu pot avea o viața obișnuită, „în lumină”.

El trebuie să rămână o umbră, să facă ce știe mai bine, dar speră că, la un moment dat, lucrurile se vor schimba și pentru el.


Povestea are multe părți alerte, iar plasarea acțiunii într-o zonă mai puțin cunoscută cititorilor, face descrierile interesante.


Barry Eisler a făcut parte din CIA, astfel că tehnicile, detaliile, mentalitatea lui John sunt veridice. În seria John Rain au mai apărut la Editura Meteor Publishing și romanele Țintele și Trădarea.

Alături de John Rain cititorul ia parte la acțiune, dar are și ocazia de a descoperi o parte din Japonia, străzile, magazinele, cultura.

Cartea Asasinul din Tokio: Răzbunarea scrisa de Barry Eisler este disponibila la reduceri pe eMAG si pe Libris

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.