Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

marți, 27 februarie 2018

Dictionar medical ilustrat de la A la Z - Colectia Dictionar Medical Ilustrat (12 volume)


Dictionar medical ilustrat de la A la Z - Colectia Dictionar Medical Ilustrat (12 volume)

Dictionarului Medical Ilustrat, structurat in 12 volume, reprezintanta o placuta surpriza editoriala, venita in intampinarea celor care sufera de diverse afectiuni, dar si a celor care doresc sa stie mai mult despre corpul lor, in aceasta epoca in care organismul uman a devenit centrul preocuparilor tuturor.

Prin eleganta expunerii, prin bogatia si claritatea celor peste 4000 de ilustratii (fotografii, grafice, scheme, desene), dar si prin profunzimea si profesionalismul abordarii diverselor subiecte, prezentul dictionar este o lucrare extrem de cuprinzatoare, o colectie menita sa devina o prezenta nelipsita in biblioteca fiecaruia dintre noi.

Aria tematica a articolelor este foarte variata, de la explicarea detaliata a unor notiuni de anatomie si de fiziologie, la descrierea celor mai frecvente boli (cauze, simptome, diagnosticare, tratament), dar si a unora cu o incidenta redusa, la medicamente, tehnici medicale (chirurgicale, ortopedice, respiratorii etc.), la terminologie de specialitate etc.

Dictionar medical ilustrat de la A la Z este un proiect apreciat de Colegiul Medicilor din Romania:



"Medicina este un domeniu complex, vast si extrem de important. Realizarea unui lexicon care sa sintetizeze toate notiunile medicale constituie un demers gigantic, o adevarata provocare pentru orice colectiv, dar, in acelasi timp, este un instrument a carui utilitate nu mai trebuie demonstrata. Din aceasta cauza, literatura medicala se raporteaza la putine dictionare, iar fondul bibliografic romanesc nu face exceptie de la aceasta regula.

Un dictionar ilustrat si actualizat era o necesitate si vine sa completeze putinele dictionare de referinta din literatura romana. Punerea la dispozitia atat a profesionistilor, cat si a publicului larg a unui dictionar ilustrat, care deja a fost validat in alte tari, este un demers care trebuie incurajat si salutat."

Prof. dr. Vasile Astarastoae, Presedintele Colegiului Medicilor din Romania.

Alaturi de specialisti, publicul larg va aprecia, cu siguranta, acuratetea, inalta calitate si neindoielnica utilitate ale Dictionarului Medical Ilustrat.

Colectia Dictionar medical ilustrat de la A la Z - Colectia Dictionar Medical Ilustrat (12 volume) este disponibila la Elefant si la Carturesti

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.