Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

marți, 10 aprilie 2018

Spațiul Revelației scrisa de Alastair Reynolds


Spațiul Revelației scrisa de Alastair Reynolds


Până aici nu ar fi multe lucruri extraordinare. Dar totul se complică întrucât pe urmele lui Sylveste se află câteva ființe.

Khouri este o entitate specială care a fost angajată să îl asasineze. Ultranauții doresc să își salveze capitanul, grav bolnav.

Ei speră că Sylveste ar putea să le spună de ce suferă și cum să îl salveze.

Eroul principal trebuie să supraviețuiască. Dar nu e ușor. Ce va face vă las pe voi să aflați.


Acest roman este chiar cartea cu care a debutat Alastair Reynolds. Povestea este bine gândită, suspansul și acțiunea fiind atent dozate.

Personajele sunt interesante, la fel ca și civilizațiile și toate celelalte elemente de SF. Alastair Reynolds este cu siguranță un scriitor care merita să fie descoperit de toți pasionații genului, iar Spațiul Revelației este un excelent început.

Amarantinii au dispărut cu mult timp în urmă, distruși de propriul soare. Arheologul Dan Sylveste studiază dispariția lor, mai ales că erau o rasă avansată tehnologic.

„O carte copleșitor de ingenioasă… În viziunea lui Reynolds despre un viitor dominat de inteligența artificială se simte răceala întunericului dintre două stele.” Publishers Weekly

Spațiul Revelației este primul volum din trilogia cu același nume și că finalul vă va lăsa dorind să citiți următoarea carte în serie.

Cartea Spațiul Revelației scrisa de Alastair Reynolds este disponibila la Nemira

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.