Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

marți, 10 aprilie 2018

Cine doarme şi visează scrisa de Cezarina Anghilac


Cine doarme şi visează scrisa de Cezarina Anghilac

„Cine doarme şi visează” este un volum care cuprinde şase povestiri fantastice scrise de autoare. Unele au apărut anterior în reviste de specialitate, dar există şi proze noi. Cititorii au astfel ocazia de a face cunoştinţă cu un nou autor fantasy din România.

Ceea ce veţi remarca în primul rând în toate povestirile incluse în volum, este bogăţia detaliilor oferite de autoare. Veţi observa uşor şi atenţia cu care autoarea construieşte fiecare personaj în parte, precum şi îmbinările de trăsături animalice şi umane.

„Doar vântul” este prima povestire din volum şi aduce în prim plan trei călugări care se opresc în pădure. Acesta este însă prilejul pentru ca autoarea să prezinte conflictul între creştinism şi legile naturii. Povestea vorbeşte despre empatie, credinţă, duritatea naturii – iar fiecare element surprins este pus în evidenţă şi prin limbajul folosit şi ritmul povestirii.

Celelalte povestiri vin cu noi şi noi personaje, din medii diferite (inclusiv cerşetori), iar atunci când o temă este reluată, sunt prezentate noi perspective care îl pun cititorii pe gânduri. Să luăm de pildă povestea în care animalele domestice sunt foarte mari şi, deşi nu îşi schimbă comportamentul, oamenii le primesc altfel şi se tem de ele. Nu vă dezvălui cum se termină această poveste:). Amintesc doar că stilurile diferă, mesajele de asemenea, motiv pentru care fiecare povestire este o nouă întâlnire specială.

„Cine doarme şi visează” este un volum care trebuie citit cu atenţie, printre rânduri, pe îndelete. Povestirile îi vor cuceri însă pe cei care au răbdare

Cartea Cine doarme şi visează scrisa de Cezarina Anghilac este disponibila la reduceri la Editura Tritonic

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.