Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 21 martie 2016

Plan diabolic


Plan diabolic

Cat de inselatoare sunt aparentele!” Sigur asta veti exclama citind romanul „Plan diabolic” scris de Rodica Ojog-Brasoveanu.

Fiecare om are ceva de ascuns. Iar unele secrete sunt mari. Fapte grave au fost savarsite. Unele relatii sunt bazate doar pe minciuni. Si unii oameni sunt pur si simplu disperati, dispusi sa faca orice pentru a-si atinge scopul.
Cu aceste scurte propozitii s-ar putea descrie „Plan diabolic”, un roman in care actiunea se petrece la multe mii de metri inaltime.

Intr-un avion pilotul si copilotul sunt injunghiati. Avionul este pe copilot, dar acesta are doar o ruta programata, nu poate si sa aterizeze singur la Viena. Mai sunt doar cateva sute de minute – echivalentul zborului Bucuresti-Viena – pana cand avionul se va prabusi. Daca nu se intampla vreun miracol.

Cum reactioneaza o mana de oameni aflati in fata unei morti iminente? Avionul in cauza are pasageri din domenii diferite. O tanara, un caricaturist, un autor de romane, un preot, un economist – si asa mai departe. Fiecare aflat in avion dintr-un anumit motiv. Fiecare reactionand altfel in fata iminentului sfarsit tragic.

Preotul pare a atrage marturisirile oamenilor, prilej de cugetare a oricarui cititor asupra propriei vieti si a imaginii proiectate si de gandire la cum sunt, de fapt, vietile prietenilor.

Rodica Ojog-Brasoveanu a reusit si in acest roman sa creeze niste personaje memorabile si sa imagineze o actiune captivanta, cartea constituindu-se intr-o lectura de neratat pentru fanii autoarei, dar si pentru toti cei care vor sa o descopere. Si al cui fusese totusi planul diabolic cu injunghierea pilotilor si care era scopul?

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.