Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 21 martie 2016

Cartea cu o suta de finaluri


Cartea cu o suta de finaluri

O persoana are datorii si trebuie sa le plateasca.

Dar nu are cu ce. I se ofera insa o solutie: sa omoare doi oameni. Persoana in cauza nu este insa una obisnuita. „Aleksandr este androgin" afla cititorul inca de la bun inceput, astfel ca, pe rand, apar fie Sandra, fie Aleksa.

Acest element este cu siguranta unul interesant, care adauga o nota speciala ideii cartii. Tot special este si faptul ca el cunostea foarte bine parfumurile, iar acest simt olfactiv foarte bine dezvoltat il ajuta sa stie cine este, unde este sau cu cine a fost. De altfel, multe capitole poarta numele unor parfumuri si se invart in jurul unor arome.

Dupa ce afla de datorie si despre solutia pusa la dispozitia lui Aleksdandr, cititorul cunoaste un vanzator de vise. Da, un alt element inedit, aparte al romanului. Vanzatorul de vise spune ca exista vise visate si vise nevisate si ca el poate sa ii ofere cumparatorului, in schimbul unor plati sub diferse forme, cateva secunde din vise din viitor, uneori chiar din vise pe care nu le vor visa pentru ca nu vor trai atat de mult.

Da, acesta este crudul adevar pe care il spune inca de la bun inceput cumparatorilor: varsta pe care nu o vor apuca. Iar cumparatorii, desi unii il banuiesc de sarlatanie sau sunt socati de „platile” cerute, nu ii rezista. Pe langa acest personaj interesant, veti mai regasi si altele – un mason, un cantaret de opera etc. Toate bine construite si fiecare cu ceva deosebit, unic.

 Actiunea cucereste, iar ritmul este adesea alert. Finalul, asa cum sugereaza titlul, ofera o suta de finaluri diferite. Asadar fiecare cititor alege in ce mod prefera sa se incheie povestea.

Trebuie mentionat de asemenea faptul ca Milorad Pavic are opere traduse in 80 de limbi si ca a cucerit inca de la primul sau roman, continuand cu scrieri surprinzatoare de fiecare data, ceea ce il face cu siguranta un autor care merita descoperit
libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.