Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 28 noiembrie 2016

Frati Si Surori Sau Iubire Si Rivalitate - Explicatiile Unui Pedopsihiatru - Prof. Marcel Rufo


Frati Si Surori Sau Iubire Si Rivalitate - Explicatiile Unui Pedopsihiatru - Prof. Marcel Rufo

Suntem parinti, suntem intre fii si fiice. Suntem gata sau nu sa gestionam problemele, rivalitati, griji, doleante si multe alte asptecte dintre copii nostri.

Cand decid sa aiba mai multi copii, aproape toti parintii sunt convinsi ca vor sti sa ii iubeasca pe toti la fel, fara niciun fel de diferenta si fara preferinte.

Au certitudinea – dand dovada de naivitate si in ciuda experientelor personale – ca intre frati si surori armonia este de la sine inteleasa: sentimentul de apartenenta la aceeasi familie ar trebui sa fie mai presus de micile rivalitati cotidiene si uneori pasagere sau a geloziilor fara nicio baza reala. Ori realitatea este departe de a corespunde acestei imagini idilice.

Marcel Rufo, specialist in psihologie pediatrica, isi propune astfel nu sa descurajeze parintii care vor sa aiba mai multi copii, ci, dimpotriva, sa ii ajute, pregatindu-i pentru dificultatile cu care se pot confrunta. Fara indoiala ca interesul autorului pentru pentru aceasta tema a fost motivat de statutul sau de copil unic si de experienta de clinician care lucreaza cu copii, ceea ce i-a permis sa propuna o conceptie deschisa asupra fraternitatii, bazata mai intai de toate pe experientele impartasite, nu pe ideea de a avea acelasi sange.

Va recomand Frati Si Surori Sau Iubire Si Rivalitate - Explicatiile unui Pedopsihiatru celebru. Prof. Marcel Rufo incerca sa sublinieze asptecte ale vietii cu copii, o balanta intre rivalitate si echilibru. Veti gasi raspuns la intrebari ca:

Cum sa-ti gasesti locul in familie? Cum se manifesta fascinanta relatie dintre gemeni? Cat de dificil este sa ai un frate sau o sora cu un handicap? Care sunt toate consecintele statutului de copil adoptat? Care sunt dificultatile pe care le intampina o familie recompusa? Iata tot atatea intrebari la care raspunde autorul intr-un eseu ce pune accentul pe forta si bogatia legaturilor fraterne, cu toate riscurile si greutatile aferente.

Cartea Frati Si Surori Sau Iubire Si Rivalitate - Explicatiile Unui Pedopsihiatru - Prof. Marcel Rufo este disponibila la Libris

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.