Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

marți, 22 noiembrie 2016

Misterele Londrei


Misterele Londrei

Scriitorul francez de o stralucitoare imaginatie, Paul Feval este considerat cel mai important discipol al Eugene Sue si extrem de apreciat, incepand din 1844, cand ii apare romanul foileton in Courier francais - Les Mysteres de Londres (Misterele Londrei).

In romanele sale, eroismul si disperarea, iubirea si curajul, tradarea si razbunarea stau marturie faptului ca ideile, sentimentele, telurile care-i anima pe oameni sunt eterne.

Romantism, suspans, deznodamant moralizator, personaje antitetice, scene tari, limbaj popular, uneori argotic, romanul de mistere nu este decat o varietate de roman popular clasic, care se prevaleaza in plus de existenta unui mister, dorit mobilul actiunii.

Condamnat candva pe nedrept, Fergus O Breane a pierdut totul: parinti, logodnica si prieteni. O intorsatura fericita a sortii il ajuta sa se intoarca in Anglia bogat, puternic, admirat si cu aliati lipsiti de scrupule. Comploturi, rapiri, talharii, asasinate - fostul puscarias devenit marchiz pare in stare de orice pentru a se razbuna.

Misterele Londrei include Gentilomii Noptii, Fiica Spanzuratului, Marea Familie si Marchizul de Rio-Santo.
libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.