Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 21 noiembrie 2016

Spune STOP stresului prenatal


Spune STOP stresului prenatal

Neuropsihologul Susan Andrews a scris prima lucrare dedicata stresului in perioada sarcinii, o carte utila tuturor viitoarelor mame si femeilor insarcinate. Cartea este structurata in trei parti, prima fiind dedicata aspectelor „teoretice” – se ofera informatii si exemple variate pentru a intelege stresul in perioada sarcinii -, a doua fiind dedicata formulei de calcul a stresului (inclusiv cum se aplica aceasta), pentru ca in partea a treia sa fie incluse numeroase tehnici de relaxare care pot fi puse in practica de oricine (de la exercitii de respiratie si tehnici de relaxare cu muzica si pana la tehnici de biofeedback si tehnici de relaxare si rasfat).

Spune STOP stresului prenatal! Cum sa dezvolti potentialul copilului tau

Conform unor cercetari recente, stresul mamei din perioada sarcinii poate afecta copilul multi ani dupa aceea (copiii pot avea probleme emotionale, fizice si comportamentale sau de invatare). Sigur, nu orice stres este daunator – dar cum poate o mama sa stie care este nivelul de stres acceptabil?

Daca vrei sa faci ceva in legatura cu reducerea stresului prenatal, incepe cu trei pasi simpli:
1. Informeaza-te asupra problemei.
2. Invata cum sa-ti masori gradul de stres.
3. Obisnuieste-te sa folosesti o formula simpla si un sistem de evaluare care sa-ti permita sa tii sub control stresul in perioada sarcinii.” (p. 14)

De aici porneste totul. „Spune STOP stresului prenatal! Cum sa dezvolti potentialul copilului tau” este asadar un ghid util pentru mamici si viitoarele mame, o carte care le ajuta sa inteleaga si sa gestioneze nivelul de stres in perioada sarcinii.


Reduceri la carti: Vezi toate titlurile despre cresterea copiilor
libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.