Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 5 decembrie 2016

Complotul impotriva Americii - Philip Roth


Complotul impotriva Americii - Philip Roth

„Acest splendid roman este, in acelasi timp, actual prin subiectul pe care il trateaza si etern prin morala"

Philip Roth imagineaza un scenariu infricosator care ar fi schimbat complet istoria lumii in cea de-a doua jumatate a secolului XX. In 1940, faimosul aviator Charles A. Lindbergh il invinge in campania prezidentiala pe Franklin Delano Roosevelt cu o majoritate zdrobitoare de voturi.

Evreii din America sint ingroziti: intr-un comunicat radiofonic, Lindbergh i-a acuzat ca au impins America intr-un razboi inutil cu Germania nazista.

Odata ajuns presedinte, Lindbergh negociaza un acord cu Hitler, acceptind deschis politica virulent antisemita a acestuia.

„Acest roman este una dintre cele mai reusite creatii ale lui Roth – direct si accesibil, dar pastrindu-si rigoarea stilistica si subtilitatea analizei ratacirilor omenesti.” (Publishers Weekly) „In noul roman al lui Philip Roth, tara tuturor posibilitatilor se transforma intr-un tarim al terorii.”
Pentru un milion de familii din Statele Unite, inclusiv cea a naratorului, cosmarul incepuse.

Cartea Complotul impotriva Americii - Philip Roth este la reduceri, pe Libris. Cartea este disponibila deasemenea la Elefant

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.