Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 5 decembrie 2016

Cele cinci limbaje ale iubirii - Gary Chapman


Dezvoltare personala: Cele cinci limbaje ale iubirii - Gary Chapman

O noua recomandare din domeniul dezvoltarii personale Cele cinci limbaje ale iubirii scrisa de Gary Chapman. Un renume in domeniu.

Cum puteti descoperi limbajul de iubire al partenerului dumneavoastra?

Casniciile nefericite se datoreaza adesea unui motiv simplu, dupa parerea autorului Gary Chapman: vorbim limbaje diferite de iubire.

In experienta sa de peste 30 de ani in calitate de consilier matrimonial, dr. Gary Chapman a identificat cinci limbaje de iubire: cuvintele de incurajare, timpul petrecut alaturi de cel drag, cadourile, serviciile si contactul fizic. Cartea le abordeaza pe fiecare in parte, intr-un stil accesibil, din care nu lipseste umorul.

Desi unii cititori gasesc foarte dificila ideea de a iubi un partener la care nu mai tin- in speranta ca va veni cu timpul si afectiunea - Gary Chapman promite ca rezultatele vor rasplati efortul. "Iubirea este o alegere", spune autorul. "Si fiecare partener poate incepe procesul acesta chiar acum."

Cartea include chestionare scurte, pe care le puteti completa, precum si intrebari aplicate, la care puteti medita si raspunde pe larg.



libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.