Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

joi, 8 decembrie 2016

Cum Sa Ne Crestem Fetele - Steve Biddulph


Cum Sa Ne Crestem Fetele - Steve Biddulph

Un ghid practic scris cu pasiune si un semnal de alarma tras de Steve Biddulph, autorul bestsellerului international Cum sa ne crestem fetele si ... baietii.

Traim intr-o lume in care presiunile sociale asupra fetelor si femeilor tinere sunt enorme, dupa cum enorme sunt si presiunile economice care ii tin adesea pe parinti departe de copii.

Cartea lui Steve Biddulph descopera nebanuite resurse de forta si energie in viata de familie si ii invata pe parinti cum sa creasca fete increzatoare in fortele lor, bine adaptate si fericite.

Scriind cu caldura si umor, nu doar din perspectiva psihologului, ci si a tatalui, autorul le dezvaluie atat cuplurilor de parinti, cat si mamelor si tatilor singuri cum sa navigheze cu abilitate printre obstacolele ivite in calea fiicelor lor, indrumandu-le cu dragoste si ajutandu-le sa devina puternice si independente.

Din cuprins, cartea ne prezinta:

• Cele cinci etape ale copilariei si adolescentei fetelor
• Trecerea lina spre adolescenta
• Imaginea despre sine, alimentatia si tulburarile de nutritie
• Prieteniile si increderea in sine
• Pericolele retelelor de socializare


Cartea Cum Sa Ne Crestem Fetele - Steve Biddulph este disponibila la Libris cu transport gratuit oriunde. Daca sunteti interesati de cartea Cum Sa Ne Crestem Baietii urmariti linkul.

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.