Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

vineri, 13 ianuarie 2017

Colectia Dieta Dukan (Metoda Dukan) scrisa de Dr. Pierre Dukan (toate volumele))


Colectia Dieta Dukan (Metoda Dukan) scrisa de Dr. Pierre Dukan

"Pentru o viata sanatoasa nu este nevoie sa renunti la placerea de a manca" - Dr. Pierre Dukan

Decizia de a dobandi sau mentine greutatea corecta este una dintre cele mai importante decizii pe care le puteti lua pentru a va imbunatati starea de sanatate si pentru a fi in armonie cu propriul corp.

Pentru a atinge acest obiectiv, va propunem sa incercati o metoda eficace, sanatoasa si la indemana, prin care nu va fi nevoie sa va infometati.

Metoda Dukan - Dieta nr. 1 la nivel mondial, cu peste 7 milioane de exemplare vandute!!!

Va puteti bucura de o mare libertate de alegere: este suficient sa respectati anumite reguli clare, si mai presus de asta, sa urmati toate etapele pe care le prevede dieta, pentru a va stabiliza si consolida greutatea dobandita.

Colectia este structurata in 20 de volume ilustrate, insumand tot ce trebuie sa puneti in aplicare pentru a va recapata greutatea ce va asigura o viata sanatoasa si sa va mentinei aceasta greutata vreme indelungata.

  • 700 de retete illustrate, nepublicate pana in prezent, pentru a va bucura de placerea de a manca, fara teama acumularii de kilograme.
  • Meniuri complete pentru fiecare etapa a metodei Dukan, inclusiv variantele lor potrivite pentru trecerea dintr-o etapa in alta.
  • Retete explicate pas cu pas, cu informatii clare si ilustratii sugestive.
  • Solutii ingenioase pentru momentele speciale ale zilei: pranz in familie, cina cu colegii, chiar si petreceri aniversare!
  • Un program complet, bazat pe recomandarile dr. Dukan, pentru a valorifica in cel mai sigur mod beneficiile metodei sale.
Mananca responsabil!

Colectia Dieta Dukan (Metoda Dukan) scrisa de Dr. Pierre Dukan este disponibila pe Libris. Daca doriti sa achizitionati toate volumele vedeti pachetul de colectie

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.