Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

miercuri, 15 februarie 2017

Blonda cu ochi negri scrisa de Philip Marlowe


Blonda cu ochi negri scrisa de Philip Marlowe

Blonda cu ochi negri (Un roman Philip Marlowe)

Philip Marlowe este un detectiv cunoscut iubitorilor cartilor politiste. Un detectiv particular creat de Raymond Chandler, unul dintre primele personaje de acest fel si, in acelasi timp, unul memorabil si apreciat de generatii intregi. Benjamin Black (pseudonim al lui John Banville) a creat o noua aventura a faimosului detectiv in stilul lui Chandler.

Philip Marlowe primeste intr-o zi vizita unei doamne elegante, reci, deosebite care ii solicita serviciile si il angajeaza sa ii gaseasca iubitul disparut, mort. Marlowe descopera curand ca moartea iubitului ei nu era reala – domnul in cauza era inca in viata, dar se ascundea!

Numai ca nu doar femeia in cauza voia sa il gaseasca. Dimpotriva. Erau multi cei interesati de soarta iubitului in cauza.
Ca de obicei, Marlowe se trezeste in mijlocul unei situatii incalcite, cunoaste si interactioneaza cu personaje indoielnice si dure si nici nu banuieste adevarul.

Benjamin Black reuseste in „Blonda cu ochi negri” sa creeze o intriga captivanta, sa imagineze niste personaje interesante si isi tine cititorii cu sufletul la gura tot timpul. „Blonda cu ochi negri” este un roman pe care nu vrei sa il lasi din mana pana nu il termini. Si nu doar ca nu vrei, nu poti sa il lasi din mana.

Autorul a pastrat foarte bine elementele definitorii ale lui Marlowe – de altfel in Entertainment Weekly s-a scris ca „Benjamin Black reuseste sa surprinda nu numai vocea lui Marlowe, ci si suflletul lui.”

Un roman musai de citit asadar de catre toti cei care iubesc cartile politiste (fie ca il „cunoasteti”, fie ca nu pe Philip Marlowe), dar si de catre toti cei care au apreciat detectivul imaginat de Chandler.

Trebuie mentionat ca „Blonda cu ochi negri” este unul dintre titlurile pe care le gandise chiar Chandler – se afla pe o lista cu potentiale titluri de romane.


Blonda cu ochi negri scrisa de Philip Marlowe este disponibila la Nemira si Libris (eBook).

libris.roAboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.