Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

miercuri, 15 martie 2017

Avertisment scrisa de Renée Knight


Avertisment scrisa de Renée Knight

Renée Knight creează o poveste captivantă de la prima și până la ultima pagină. 

Capitolele dedicate lui Catherine sunt scrise la persoana a treia, ca și când cineva o studiază, în timp ce capitolele care îl au în centru pe Stephen Brigstocke sunt scrise la persoana întâi singular.

Acțiunea este alertă, iar fiecare detaliu pare a clarifica trecutul, dar este doar o piesă dintr-un puzzle cu un sfârșit neașteptat.

Catherine Ravenscroft găseşte o carte acasă. Începe să o citească şi îşi dă seama că eroina principală a acelei cărţi este chiar ea. Un secret pe care îl credea ascuns pentru totdeauna este dezvăluit în roman. Cartea este un avertisment. Cineva ştie.

Soţul îşi dă seama că ceva nu este în regulă cu Catherine. Dar ea nu vrea să dezvăluie greşeala din trecut. Însă acest lucru nu contează. Pentru că Robert citeşte cartea.

Stephen şi Nancy Brigstocke au avut un fiu. Acesta a murit însă într-un accident. După ceva timp Nancy a murit şi ea. Stephen nu s-a îndurat să facă ordine prin lucrurile ei. Până într-o zi. Atunci a descoperit manuscrisul. Atunci a aflat adevărul. Catherine trebuie să plătească. Trebuie să se simtă şi ea aşa cum s-a simţit el. Să sufere aşa cum a suferit Nancy.

Când se întâlniseră, Robert lucra pentru Ministerul de Interne. Avea aproape treizeci de ani, iar ea – douăzeci și doi, dar el era timid, iar asta îl făcea să pară mai tânăr. Catherine lucra la un ziar. Era prima ei slujbă. Amândoi erau ambițioși. Amândoi erau hotărâți să avanseye și o duceau bine cu banii. Își amintește cât de mult o uimise franchețea lui – era atât de deschis, încât Catherine simțise nevoia să-l protejeze.
(p. 111)

Un roman de debut foarte bine scris de Renée Knight. „Avertisment” este o carte de neratat de iubitorii genului crime!

Cartea Avertisment scrisa de Renée Knight este disponibila la Libris si Editura Trei. De asemenea la reduceri semnificative este si pe raftul Elefant.

libris.roAboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.