Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

marți, 7 martie 2017

Lapidarea Sorayei scrisa de Freidoune Sahebjam


Lapidarea Sorayei scrisa de Freidoune Sahebjam

Cartea lui Freidoune Sahebjam surprinde nu doar povestea tristă a fetei, ci reușește să redea toate implicațiile pe care le are o asemenea acuzație pentru o familie.

În plus, se arată cum, uneori, chiar cei foarte apropiați – familia – te trădează. Și cum adevărul uneori nu contează. Povestea tulburătoare a Sorayei este magnific redată de Freidoune Sahebjam.

Pentru unii lege, pentru alții un obicei crud și de neînțeles.
Pentru unii tradiție, pentru alții ceva de neimaginat. Lapidarea. Uciderea cu pietre pentru adulter – în condițiile în care legea spune că un dacă cineva acuyă bărbat de adulter trebuie să îi dovedească vinovăția cu fapte concrete, în timp ce o femeie acuzată de adulter trebuie să își dovedească nevinovăția cu fapte concrete.

În satul Kupayeh, la șaizeci de kilometri de orașul Kerman, în Iran, un jurnalist de origine franco-iraniană află povestea Sorayei și finalul tragic al femeii: lapidarea ei.

Soraya a fost căsătorită forțat la o vârstă fragedă cu un bărbat mai în vârstă și abuziv. A avut două fete și doi băieți cu el, iar la un moment dat soțul îi cere divorțul. Ea refuză (aflați motivul din carte), iar soțul o acuză pe nedrept de adulter.

Soraya nu reușește să își dovedească nevinovăția, așa că este omorâtă cu pietre.

O carte de citit pentru a afla mai multe despre o lege și un obicei de o cruzime de neimaginat pentru mulți. Este o lucrare emotionanta!

Cartea Lapidarea Sorayei scrisa de Freidoune Sahebjam este disponibila la Libris, cat si Meteor Press

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.