Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 10 aprilie 2017

Parada de Paşte scrisa de Richard Yates


Parada de Paşte scrisa de Richard Yates

Cadoul ideal de Paste! O carte excelenta. Parada de Paşte scrisa de Richard Yates.

Richard Yates este un scriitor care a cunoscut succesul postum, în urma unui studiu cuprinzător scris de criticul literar Stewart O’Nan.

Dar graţie acestui studiu şi succesului romanelor lui Yates, cititori din lumea întreagă au ocazia de a descoperi romanele lui, iar la Editura Litera a apărut recent, în Colecţia Clasici moderni Litera, „Parada de Paşte”.

Romanul oferă imaginea unei familii surprinsă de-a lungul a patru decenii. Personajele principale sunt cele trei femei – Pookie, mama, şi cele două fete ale sale, Sarah şi Emily. Fiecare femeie aduce în centru un anume tip – mama cu problemele ei, Sarah, cea care se căsătorește și își întemeiază o familie considerând că acesta este rolul său, iar Emily care o admiră pe Sarah, dar care alege să divorțeze și apoi să aibă mai multe legături romantice și să încerce să își croiască o carieră.

Lângă ele apar și se „dezvoltă” multe alte personaje – soți, amanți, copii, prieteni. Și o întreagă lume, o epocă – cu toate schimbările aduse.

„Nici una dintre surorile Grimes nu avea să fie fericită în viață și, privind înapoi, li s-a părut întotdeauna că necazurile au început odată cu divorțul părinților lor. Asta s-a întâmplat în 1930, când Sarah avea nouă ani, iar Emily cinci.” (p. 9)

Așa începe totul. Un roman care, dacă ar fi un film, ar intra la categoria dramă. O poveste amplă de viață și trei destine diferite și totuși asemănătoare. Trei femei, trei drumuri în viață și o legătură puternică (chiar dacă, uneori ani la rând, distanța și alte persoane se interpun între ele).

„Parada de Paşte” este un roman care cucerește, care te prinde fără să îți dai seama. Pasajele cu informații și întâmplări din trecut sunt magistral inserate în poveste, iar romanul devine frescă a unei epoci și o plăcută surpriză pentru cititori.

Daca sunteti in cautarea unui cadou ideal, aceasta carte este o alegere utila si plina de intelepciune. Un cadou inteligent.

Cartea, un cadoul de Paste ideal, Parada de Paşte scrisa de Richard Yates este disponibila la Libris,
Elefant si Editura Litera

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.