Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 10 aprilie 2017

Luminătorii scrisa de Eleanor Catton


Luminătorii scrisa de Eleanor Catton

Walter Moody este un bărbat care soseşte, după o lungă călătorie cu vaporul, la hotelul unde urma să stea. 
 
De îndată ce intră pe uşă remarcă doisprezece oameni care se opresc din vorbit şi îl privesc cu suspiciune. Unul, mai cu seamă, începe să îl iscodească, dorind să afle cât mai multe despre el.

Aşa află participanţii la acea reuniune secretă – şi alături de ei şi cititorii – de ce a plecat Walter de acasă şi a ales să vină, singur, într-un oraş de departe, în căutare de aur.

Dar şi Walter descoperă ceva. Află despre unele evenimente recente din oraş, lucruri importante – moartea unei persoane, suicidul unei prostituate şi o avere descoperită.

Mai mult, pe măsură ce trece timpul şi discută mai mult cu bărbaţii prezenţi în acea seară la hotel, constată că fiecare dintre participant avea o mică informaţie care putea elucida misterele.

Walter studiase să devină avocat – deşi nu şi-a dorit niciodată să urmeze acest drum. Dar este versat în arta discuţiei, a obţinerii de informaţii, şi ştie că nu “Nu trebuie niciodată să iei adevărul spus de un altul că şi cum este adevărul adevărat.”.

Romanul are o alcătuire interesantă – fiţi atenţi la lungimea capitolelor, în acest sens. Cele peste 760 de pagini aduc în atenţie personaje inedite, unele care apar după jumătatea romanului dar joacă un rol cheie. Titlul cărţii şi titlurile capitolelor fac trimitere spre la semnele zodiacale, dar „luminătorii” pot fi consideraţi şi bărbaţii întâlniţi din prima seară, pentru că detaliile oferite de ei sunt cele care duc la descoperirea adevărului.

„Luminătorii” este al doilea roman al autoarei şi a fost răsplătit cu Man Booker Prize 2013. Povestea este captivantă, intriga complexă, în fapt „Un roman ca un vis: astral în toate privinţele.“ după cum spune The Economist.

Cartea a fost inclusă în colecţia „Musai” de către Editura Art.

Cartea Luminătorii scrisa de Eleanor Catton este disponibila la reduceri la Libris

libris.roAboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.