Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

marți, 16 mai 2017

Pisicuța care voia să ajungă acasă scrisa de Jill Tomlinson


Pisicuța care voia să ajungă acasă scrisa de Jill Tomlinson

Jill Tomlinson ne face cunoştinţă cu un nou personaj interesant: pisica Suzy. 

Aceasta trăia în casa unui pescar şi mânca toată ziua peşte. Avea patru copii care o alintau, cel mai mult plăcându-l pe Gaby, cel care o mângâia în răspăr.

Suzy adoarme într-o zi într-un coş mare, iar când se trezeşte vede că este de fapt în nacela unui balon cu aer cald care o poartă tocmai în Anglia. Dar ea îşi doreşte să se întoarcă în Franţa, la familia ei şi la „Gaby, care o mângâia mereu în răspăr.”.

Deşi familia la care ajunge în Anglia o primeşte cu braţele deschise şi se poartă frumos cu ea, pisica încearcă în fiecare zi să găsească o modalitate prin care să ajungă acasă.

Deşi se spune că pisicilor le este frică de apă, Suzy ajunge să se dea cu placa de surf şi să participe la inspecţii pe nave. Dar, în ciuda faptului că devine faimoasă, ea sfârşeşte prin a se întoarce zilnic la familia ei din Anglia. Şi în fiecare zi îi este dor de „Gaby, care o mângâia mereu în răspăr.”.

Nu vă spun cum se termină aventura, însă adaug că, precum toate celelalte cărţi scrise de Jill Tomlinson şi publicate deja la Editura Nemi, şi aceasta are lecţii preţioase pentru tinerii cititori, strecurate într-un mod prietenos în povestea cuceritoare.

Indiferent că le plac sau nu pisicile, Suzy cucereşte toţi cititorii prin felul său de a fi, prin hotărârea ei de a-şi atinge scopul şi de a se întoarce în Franţa şi prin modul în care se descurcă şi merge mai departe indiferent ce se întâmplă!

Deci, Sus, intr-un balon cu aer cald, isi ia zborul singura singurica. Va reusi oare pisicuta Suzy sa gaseasca drumul inapoi spre casa? 

Cartea Pisicuța care voia să ajungă acasă scrisa de Jill Tomlinson este disponibila la Elefant, Libris si Cartepedia

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.