Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 3 aprilie 2017

Călătorie magică în Orașul Măștilor scrisa de Mary Hoffman


Călătorie magică în Orașul Măștilor scrisa de Mary Hoffman

Lucien este un băiat din Anglia bolnav de cancer. Deși face chimioterapie, tratamentul nu îl ajută. Este din ce în ce mai slăbit.

Lucien, un baiat aparent obisnuit din zilele noastre, trece printr-o incercare cumplita si totul pare aproape fara putinta de scapare pentru el.

Din intamplare, la un moment dat ajunge intr-o alta lume, ciudata si misterioasa, aflata in alt timp, gratie unui talisman magic. Acolo, in lumea aceea de demult, plina de un farmec irezistibil, afla cu surprindere ca el este un stravagante si are o misiune speciala de dus la indeplinire. Trece printr-o multime de peripetii palpitante, devine ucenicul unui magician, isi face noi prieteni si isi castiga o noua identitate. Viata lui se schimba cu totul peste noapte, ca intr-un vis.

La un moment dat însă se trezește într-un loc străin, unde o tânără îl salvează. Este o zi importantă în Belezza, un oraș talian (da, din Talia).

Lucien se simte bine aici. Nu mai este bolnav. Ba chiar ajunge să fie ales de ducesă, cea care conducea Belezza, să devină ucenic mandolier (cel care conduce o mandolă). Așa îl cunoaște Lucien pe Rodolfo, un “stravagante”, o persoană care poate călători în timp și universuri.

Ducesa este interesată și ea de Lucien, în calitatea lui de stravagante. Evident, există și o familie care dorește să intre în posesia obiectului care îl ajută pe Lucien să se deplaseze în timp și spațiu.

Ce se întâmplă mai departe și cum se termină aventura lui Lucien vă las să aflați din carte. Adaug doar că romanul se citește pe nerăsuflate, întrucât personajele sunt bine create și acțiunea atent dozată.

Tânărul află astfel că și el este un asemenea călător. Desigur, nu are voie să facă schimbări în vremea vizitată – Talia este similară Italiei, iar Belezza este aidoma Veneției.

CUPRINS

Citirea viitorului

1. Cununia cu Marea

2. La Scuola Mandoliera

3. O gradina la inaltime

4. Stravaganti

5. Orasul laguna

6. Doctorul Dethridge

7. Acolo unde frumusetea poarta masca

8. Un borcan cu curcubeie

9. Douasprezece turnuri

10. Un pod de barci

11. Mana destinului

12. Doi frati

13. O sentinta de condamnare la moarte

14. Puntea Suspinelor

15. Limbajul dantelei

16. Sala Oglinzilor

17. Moartea unei Ducese

18. Viva Bellezza!

19. Intre lumi

20. Din lumea umbrelor

21. Omul in negru


libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.