Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 28 august 2017

Cronicile ultimei revoluții scrisa de Antoni Casas Ros


Cronicile ultimei revoluții scrisa de Antoni Casas Ros

Antoni Casas Ros propune un viitor în care lumea este guvernată de sisteme dictatoriale.

Media nu reflectă în mod obiectiv realitatea, așa că tinerii sunt cei care decid să ia măsuri.

Ei sunt cei care se opun dictaturii, cei care vor altceva. Ei sunt cei dispuși să facă sacrificiul suprem pentru libertate, pentru mai bine.

Volumul devine astfel o colectie de asemenea relatări ale tinerilor reporteri. Rând pe rând, tineri diferiți, cu un scop comun, oferă o imagine realistă a situațiilor din lumea întreagă. Cronicarii sunt o organizație bine pusă la punct. Aveai trei șanse pentru a fi acceptat, trei încercări.

Dacă toate cele trei articole trimise (trebuia să fie trimise la maxim trei ore de la evenimentul pe care îl surprindeau) sunt refuzate, nu mai puteai spera să devii Cronicar.

Dacă erai acceptat însă, urma să ai o seamă de avantaje – călătorii plătite, acces la echipamentele necesare etc. – și posibilitatea de a călători pentru a informa lumea.

Ținând cont de tot ceea ce fac tinerii în lupta lor, nu poți, citind cartea, să nu te întrebi: tu cât de departe ai merge pentru apărarea libertății?

Pierre Assouline spune, în Le Monde, că autorul este unul de urmărit și că are un talent impresionant. „Cronicile ultimei revoluții” este un roman care poate șoca, un volum interesant din perspectiva temei și a stilului, o carte care invită la a medita asupra temei puse în discuție mult după terminarea lecturii.


Cartea Cronicile ultimei revoluții scrisa de Antoni Casas Ros este disponibila la eMAG si Elefant

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.