Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

joi, 23 noiembrie 2017

Merită să mori scrisa de Lee Child


Merită să mori scrisa de Lee Child


Jack Reacher, fost poliţist militar pentru treisprezece ani, nu rămâne indiferent. Nu poate. (Şi ce bine ar fi dacă oameni precum el ar exista în realitate, să îndrepte lucruri care par fără ieşire!) Începe o nouă aventură – deşi nu era încă refăcut fizic după încercarea precedentă.


De abia scăpase din aventura de „61 de ore”. Îşi vedea de drum. Dar dă peste un oraş unde tuturor locuitorilor le e frică de clanul Duncan. Şi află că, în urmă cu mult timp, o fată de 8 ani a dispărut şi nu a fost găsită niciodată.


Lee Child creează un nou roman captivant în seria Jack Reacher. Fie că sunteţi fanii autorului şi personajului sau doar acum auziţi despre serie, cartea vă va cuceri – dacă vă place genul.

Cele aproape 500 de pagini se citesc pe nerăsuflate.

Lee Child le oferă cititorilor săi impresia că se află acolo, alături de Reacher, parte la acţiune, fără să ştie ce se va întâmpla în următoarea secundă, fără să poată anticipa finalul. Personajele sunt, ca de obicei, bine gândite, iar suspansul este atent dozat.

Cine merită să moară şi de ce vă las să aflaţi din carte.

Pregătiţi-vă însă de o pauză lungă de la activităţile zilnice, pentru că „Merită să mori” nu e o carte pe care să vrei să o laşi din mână până nu afli finalul!

Lee Child este un as în prezentarea tacticilor de luptă neconvenționale, în tehnici de auto-apărare și în redarea cu toate detaliile relevante a terenului pe care se desfășoară acțiunea: zona, clădirile, vegetația etc. Și niciun detaliu nu este de prisos, nicio frază nu plictisește!

La Editura Trei au mai apărut, de acelaşi autor, şi romanele: Să nu te întorci niciodată, Urmărit, Personal, Ghinioane şi încurcături prezentate pe site.


Cartea Merită să mori scrisa de Lee Child este disponibila la Libris cat si la Editura Trei

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.