Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

marți, 15 mai 2018

Editura Nemira la East European Comic Con 2018


Editura Nemira participă și în acest an la cel mai mare eveniment dedicat pasionaților de jocuri, benzi desenate, science fiction & fantasy – East European Comic Con 2018, care are loc între 18 și 20 mai, la Romexpo.

Anul acesta Nemira le propune vizitatorilor Comic Con să cunoască protagoniștii din faimoasele serii Witcher, Outlander, Urzeala Tronurilor, Turnul întunecat, Wild Cards, Imperiul fărâmițat sau Ready Player One!

La standul editurii vă așteaptă cele mai noi apariții din colecția Nautilus de science fiction & fantasy: volumele 2 și 3 din Turnul Întunecat, Alegerea celor 3 și Ținuturile pustii, Povestea lui Zoe, al patrulea roman din seria Războiul bătrânilor, Crucea de foc, volumul 1, partea a cincea din îndrăgita serie Outlander, Vremea disprețului, a patra carte din seria WITCHER.

La reduceri speciale vor fi și: Ready Player One, ecranizat anul acesta în regia lui Steven Spielberg, Prințul spinilor, primul roman din Imperiul fărâmițat, de Mark Lawrence, seria Silozul, de Hugh Howey, trilogia Turbion, de Robert Charles Wilson, pachet Urzeala Tronurilor (cu toate cele cinci romane în noul format paperback). Dintre cărțile clasice de science fiction recomandăm Mâna stângă a întunericului, de Ursula K. Le Guin și Rendez-vous cu Rama, de Arthur C. Clarke.

Fanii Young Adult vor găsi la stand Adunarea umbrelor, al doilea volum din seria Culorile magiei, de V.E. Schwab sau seria Regina roșie, de Victoria Aveyard, cu cel mai recent roman, Colivia regelui.

libris.roAboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.