Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 10 septembrie 2018

Ne vedem în cosmos, prieteni!, scrisa de Jack Cheng


Ne vedem în cosmos, prieteni!, scrisa de Jack Cheng

Ne vedem în Cosmos, prieteni!

Alături de câinele Carl Sagan, Alex pleacă la SHARF (Southwest High-Altitude Rocket Festival), care se desfăşoară în deşert, în apropiere de Albuquerque, în New Mexico şi unde Alex speră să îşi lanseze racheta.

Alex este un tânăr care visează să lanseze o rachetă în spaţiu şi să trimită cu ea un iPod cu înregistrări de pe Pământ – sunete, convorbiri, gânduri.

„Eu locuiesc într-o casă. Numele meu este Alex Petroski și casa mea e în Rockview, Colorado, Statele Unite ale Americii, planeta Pământ. Am unsprezece ani și opt luni, Statele Unite, două sute patruzeci și doi de ani, și Pământul, 4,5 miliarde de ani. Nu știu sigur câți ani are casa mea.” (pag. 7)

Reuşeşte însă să îl piardă pe Carl Sagan şi încearcă din răsputeri să îl găsească. Cunoaşte o seamă de oameni noi şi aventura sa merge mult mai departe decât şi-ar fi putut închipui. Întrucât îşi pierduse tatăl la trei ani, iar mama lui avea probleme (de fapt el şi fratele mai mare aveau mai multă grijă de ea decât ea de cei doi fii), Alex îşi doreşte să afle mai multe despre tatăl lui.

Ne vedem în cosmos, prieteni! este o poveste antrenantă despre prietenie, vis, familie şi iubire. Călătoria şi întâmplările prin care trece îl maturizează pe Alex, îi aduc nişte prieteni aproape şi îi deschid noi orizonturi. Cartea este una care se lecturează uşor, ţinându-i mereu în priză pe tinerii cititori!

De altfel, toate capitolele sunt, în fapt, înregistrări realizate de Alex pentru acest proiect.



Cartea Ne vedem în cosmos, prieteni!, scrisa de Jack Cheng este disponibila la Editura Corint si la Libris.

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.