Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 7 ianuarie 2019

Colectia Urzeala Tronurilor (8 volume)


Saga fantasy - Cantec de gheata si foc, de George R.R. MARTIN este o complexa intriga politica, cu dinastii rivale, iubiri, tradari, sfetnici rauvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codri de nepatruns, un gigantic zid de aparare impotriva unor forte nestiute, bastarzi si dragoni disparuti demult.

"Martin atinge un varf absolut din punctul de vedere al tehnicii narative si al scenelor de actiune. Scriitura, imaginatia, impactul emotional si extraordinara constructie a universului sau presupun o noua definire a genului fantasy."

Pachetul contine cinci titluri din saga Cantec de gheata si foc (A Song of Ice and Fire) care a inspirat celebrul serial HBO - Urzeala Tronurilor (Game of Thrones),  structurate in 8 volume:

1. Urzeala tronurilor - 1 volum (832 de pagini, coperta brosata)
Intr-un tinut in care verile pot dura ani in sir si iernile o viata, primejdia se arata la orizont. Vine iarna si pe plaiurile inghetate de la nord de Winterfell forte intunecate si stranii isi aduna puterile in spatele Zidului ce protejeaza intregul regat Westeros. In mijlocul conflictului se afla familia Stark de Winterfell, oameni la fel de aspri si neinduratori ca pamantul pe care il stapanesc. Un taram al extremelor, de la fortaretele de piatra ale iernii la castelele belsugului si ale verii, in care lorzi si printese, soldati si vrajitori, asasini si bastarzi iubesc, se lupta si uneltesc pentru a supravietui. Intre intrigi si comploturi, tragedie si tradare, victorie si teroare, soarta familiei Stark, a aliatilor ei si a inamicilor atarna de un fir de par, in timp ce toti incearca sa castige cel mai periculos joc dintre toate: urzeala tronurilor.

2. Inclestarea regilor - 2 volume (968 de pagini, coperta brosata)
Inclestarea regilor este cea de-a doua carte din saga fantasy CANTEC DE GHEATA SI FOC. O complexa intriga politica, dinastii rivale, iubiri, tradari, sfetnici rauvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codri de nepatruns, un gigantic zid de aparare impotriva fortelor nestiute, bastarzi si dragoni de mult disparuti. O poveste in care fecioarele se aliaza cu nebunii, fratii comploteaza unul impotriva celuilalt, iar mortii se ridica pentru a intuneca pamantul. Intr-un climat al incestului si al fratricidului, al alchimiei si al crimei, pretul gloriei va fi masurat in sange si va fi platit celor mai cruzi invingatori.

3. Iuresul sabiilor - 2 volume (1208 de pagini, coperta brosata)
Dintre cei cinci rivali pentru putere, unul este mort, altul, cazut in dizgratie, dar razboaiele continua sa se dezlantuie cu furie si aliantele se fac si se desfac. Joffrey ocupa Tronul de Fier, stapanitor nelinistit al Celor sapte Regate, dusmanul sau cel mai inversunat, Lordul Stannis, e infrant si dezonorat, iar tanarul Robb inca domneste peste Nord din fortareata Riverrun. intre timp, Daenerys, regina exilata si stapana ultimilor trei dragoni, strabate continentul scaldat in sange. in vreme ce fortele rivale pun la cale infruntarea finala, o armata de creaturi barbare soseste de la capatul lumii civilizate, insotita de oastea mortilor-vii, ale caror starvuri insufletite sunt de nestavilit. Nimeni nu-si va gasi odihna pana cand Cele sapte Regate nu vor intra intr-un iures al sabiilor. "Iuresul sabiilor este una dintre cartile acelea pe care le iei sa le citesti inainte de culcare, te uiti la un moment dat la ceas si brusc s-a facut ora 3 noaptea ... ar mai fi timp sa citesti un capitol ..."

4. Festinul ciorilor - 1 volum (848 de pagini, coperta brosata)
Al patrulea volum din saga CANTEC DE GHEATA SI FOC, Festinul ciorilor continua o poveste pasionanta, cu urzeli greu de deslusit si crunte varsari de sange. La vremuri grele, dupa un razboi de proportii inimaginabile, setea de putere suprema, obtinuta cu orice pret, declanseaza lupte ingrozitoare, din care numai ciorile pot iesi invingatoare. Este timpul inteleptilor si ambitiosilor, al inselatorilor si al puternicilor care vor obtine indemanarea, puterea si magia de care au nevoie pentru a supravietui timpurilor intunecate ce se astern in fata lor. E vremea nobililor si a plebei, a soldatilor si a vrajitorilor, a asasinilor si a invatatilor sa se adune si sa-si puna la bataie averile ... si vietile. La festinul ciorilor multi sunt invitati, dar putini sunt cei care parasesc in viata banchetul.

5. Dansul dragonilor - 2 volume (1288 de pagini, coperta brosata)
George R.R. Martin intretine suspansul si se concentreaza asupra unor personaje importante, printre care Daenerys Targaryen si Tyrion Lannister. Regina Daenerys Targaryen are mii de vrajmasi care pornesc pe urmele ei. Si Tyrion Lannister vrea s-o gaseasca, impreuna cu aliatii lui. Exista insa un tanar care nu o cauta pentru a se razbuna ...Pretutindeni se reaprind dispute, au loc tradari si o multime de preoti, soldati, nobili si sclavi infrunta obstacole imposibile. Capricioasa si imprevizibila, soarta aduce un dans pe viata si pe moarte ...


libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.