Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

marți, 15 ianuarie 2019

Pachet maestru bucatar - Gordon Ramsay


Gordon Ramsay este unul dintre cei mai apreciati maestri bucatari din lume. Bunul lui renume este confirmat de cele douasprezece stele Michelin acordate restaurantelor sale din Londra si din New York.

Extravagantul maestru bucatar britanic este gazda unor emisiuni de televiziune de succes: Cosmar in bucatarie, Cu F de la Fantastic si Curs de gatit superior cu Gordon.

Pachetul cuprinde 3 carti bestseller semnate Gordon Ramsay, la reduceri !

1. Meniul perfect. 140 000 de combinatii pentru toate gusturile.

Un volum fantastic, alcatuit din 52 de meniuri, cate unul pentru fiecare saptamana a anului, pe care le poti combina in fiecare zi, in 140 000 de feluri diferite.

O modalitate de prezentare inteligenta si cu totul inedita, care iti va permite sa alegi si sa potrivesti retetele, astfel incat sa le ai pe toate in fata ochilor in timp ce gatesti.

Cele 156 de retete, gustari, feluri principale si deserturi, insotite de peste 30 de garnituri si fonduri, iti ofera o selectie a celor mai fascinante mancaruri din lumea intreaga.

Din bucataria italiana si cea frantuzeasca pana in cea marocana sau cea mexicana, est-asiatica sau din Orientul Mijlociu, cu arome din fiecare anotimp, cu siguranta vei gasi ceva pe gustul tau! Iar fotografiile iti vor lasa gura apa!


2. Gordon gateste sanatos.

Suntem ceea ce mancam - si toata lumea vrea sa fie sanatoasa si sa arate bine. Maestru bucatar celebru, maratonist pasionat si prezentator de televiziune plin de energie, Gordon Ramsay este un model pentru cei care vor sa manance bine si, totodata, sa se mentina in forma.

Cartea de fata prezinta peste 60 de retete apetisante, cu ingrediente proaspete, preparate intr-o maniera sanatoasa si perfect adaptate vietii noastre cotidiene. Gordon ofera idei originale pentru mic dejunuri, brunch-uri si deserturi savuroase. Totodata, ne prezinta metode de gatit simple, care optimizeaza gustul ingredientelor si care sunt in deplina armonie cu dorinta noastra de a avea un stil de viata plin de energie.

3. Secretele lui Gordon Ramsay.

Peste 120 de retete originale apetisante, realizate din cele mai proaspete ingrediente si gatite in maniera unica a carismaticului maestru bucatar britanic. Gordon Ramsay propune metode de preparare simple si clare, deconspirand pentru prima data cele mai importante secrete ale artei lui.

"Lucru rar, o carte scrisa de un profesionist, care ii ajuta chiar si pe amatori sa faca ceva mai mult decat sa viseze." (London Evening Standard)


Pachet maestru bucatar - Gordon Ramsay este disponibil la Libris

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.