Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 28 ianuarie 2019

Cele mai bune colectii de carti Science Fiction la reduceri


Cele mai bune colectii de carti Science Fiction la reduceri


Pasionatii de literatura SF cunosc, desigur celebra colectie Nautilus, cea mai longeviva colectie de literatura science-fiction, fantasy si horror din Romania (post-1990), cu sute de titluri individuale publicate, care a introdus in Romania autori si serii celebre precum: Stephen King, Frank Herbert (Dune), Isaac Asimov (Fundatia), Orson Scott Card (Ender), George R. R. Martin etc.

Va invitam sa savurati o selectie de 5 romane de succes din colectia Nautilus, toate la un pret special cu reduceri !

Selectia cuprinde titlurile:

1. Xenocid - Orson Scott Card

Orson Scott Card, care a castigat de mai multe ori si Premiul Hugo, si Premiul Nebula, a ajuns sa stapaneasca arta cea mai fina a suspansului pornind de la cele mai grave probleme de constiinta.

In stilul sau unic, Card propune cele mai profunde dileme etice, sustinute de personaje perfect creionate.


2. Ne vom intoarce in muribeca - Sebastian A. Corn

Stravechea cetate "Z", spun legendele perpetuate de ani, se ascunde in jungla braziliana. Invaluit intr-o aura de mister, exploratorul Percy Fawcett porneste in cautarea ei.

Timpul si spatiul se multiplica, personajele si povestile se amesteca intr-un roman care sfideaza genurile si conventiile literare. Sebastian A. Corn se intoarce cu o carte recomandata tuturor celor pentru care a visa si a gandi sunt actiuni esentiale.

Un roman SF si un prilej de a pune fata in fata comunismul si capitalismul, consumerismul si morala.


3. Babel - Vladimir Colin

"Regizat cu abilitate perversa, spectacolul iluziilor simuleaza perfect viata, inseland astfel simturile celor supusi unui soi de original de extorcare psihica. Insasi interzisa planeta Babel, penitenciar de lux si loc de sinistra tortura morala rezervata asupra carora experimenteaza Scat Mor, nu e altceva decat inventie aburoasa, fara acoperire in realitatea materiala a lucrurilor. (...) In SF-ul romanesc Vladimir Colin a impus un stil inconfundabil, de rafinata virtuozitate."

Premiul Eurocon, Premiul Europa pentru cel mai bun roman


4. Drumul prin poarta - Frederik Pohl

Primele artefacte Heechee s-au descoperit pe Venus, turistii de pe Pamant si de pe Marte considerandu-le simple curiozitati. Dar, cand a iesit la lumina asteroidul, universul Heechee s-a deschis brusc. Asa a aparut Poarta.

Aventurierii au pornit spre necunoscut sa vada unde ii duce nava Heechee. Multi dintre curajosi nu s-au mai intors niciodata. Altii au venit cu minuni ale tehnologiei si au schimbat viata pe Pamant. In volumul de fata s-au strans povestirile acelor calatorii periculoase si descoperiri spectaculoase.

Mister si aventura, portrete bine realizate de antieroi. Un volum exceptional, recomandat cu caldura.


5. Cartea judecatii de apoi - Connie Willis

E anul 2048. Kivrin studiaza la Oxford. Calatoreste in timp si se intoarce in secolul al XIV-lea, intr-un sat englezesc. Ajunge din greseala acolo unde ciuma face ravagii, intr-o lume dominata de superstitii si spaime.

Devine un inger al sperantei intr-un ceas intunecat din istoria omenirii. Stiinta moderna poate face fata molimei, dar nu si naturii umane… O carte extraordinara, in care SF-ul se intalneste cu fictiunea istorica.

O carte splendida – brutala, provocatoare, tulburatoare… rodul unei cercetari ample, al scriiturii bune, al instinctelor de incredere, o carte ce trebuie sa ajunga doar la iubitorii de SF.

Spor la citit !

Cele mai bune colectii de carti Science Fiction la reduceri sunt disponibile la Libris !

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.