Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

marți, 16 aprilie 2019

Capcana Margrave, scrisa de Lee Child


Capcana Margrave, scrisa de Lee Child

Jack Reacher se află într-un restaurant din Margrave când este arestat. Este acuzat de o crimă. Ba există și un martor care spune că l-a văzut pe Reacher comițând crima.

Reacher arată că acest lucru este imposibil pentru că, la ora crimei, se afla în alt oraș.

Dar până se vor face verificările va trece ceva timp. E vineri. Asta înseamnă că Reacher și un alt suspect arestat pentru aceeași crimă vor petrece weekendul la închisoare.

După un sfârșit de săptămână cu aventuri nedorite, Reacher este eliberat. Se confirmare faptul că era fost polițist militar. Că a părăsit serviciul cu câteva luni în urmă, dar că dosarul lui este impecabil. Reacher își dorește să plece imediat din oraș. Sfârșește însă prin a se implica în elucidarea crimei. Și nimic nu este ceea ce pare. Lucrurile sunt mult mai complexe decât își pot imagina cei implicați.

Capcana Margrave este primul roman din seria cu Jack Reacher – însă este cel mai recent volum publicat de Editura Trei. Este foarte interesant să descoperi cum a început aventura lui Reacher și cum a ajuns el să se implice în rezolvarea unor cazuri de care mulți ar fugi.

Lee Child cucerește – încă o dată – prin modul în care creează personajele, prin detaliile complexe (mai ales ale strategiei tactice și luptelor corp la corp) și prin intrigă. Romanul te ține cu sufletul la gură de la prima la ultima pagină!

Vă recomandăm și celelalte romane scrise de Lee Child și apărute la editura Trei: Filiera de la miezul nopții, Fara al doilea nume, Școala de noapte, 61 de ore, Să nu te întorci niciodată, Merită să mori, Urmărit, Personal, Ghinioane şi încurcături

Cartea Capcana Margrave, scrisa de Lee Child este disponibila la Elefant, Libris si Editura Trei

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.