Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 21 martie 2016

Jucam cinema ?


Jucam cinema ?

Lumea actorilor este una speciala, iar multi au avut norocul de a o cunoaste indeaproape, din culise, inca de mici. Astfel, atenti la ceea ce se intampla sau pur si simplu marcati, in mod placut, de anumite intamplari, au strans nenumarate istorioare din spatele scenei, moment care sunt adevarate comori pentru cei ce nu au acces in lumea aparte a actorilor, cascadorilor, regizorilor, artistilor.

Razvan Dolea este unul dintre cei care de mici au fost in preajma actorilor. Dus de tatal sau, Nicolae Dolea, pe platourile de filmare a avut sansa de a juca de mic dar si sansa de a cunoaste lumea si actori de valoare, oameni dintre care multi din pacate astazi nu mai sunt printre noi.

„Jucam cinema. Volum de amintiri cinematografice” este o carte cuceritoare pe care o citesti de placere. Zambesti, esti nostalgic, te lasi cucerit de persoanele si de situatiile diverse prezentate. Lecturand-o ai sansa de a afla intamplari amuzante/inedite cu Ilarion Ciobanu, Nae Lazarescu, Colea Rautu (nea Colica Rautu :)), Toma Caragiu (Nea Tomita Caragiu), Florin Piersic, Dem Radulescu – si acestea sunt doar cateva nume dintre actorii cunoscuti mentionati in carte – soldati, cascadori, poeti, regizori si multi altii.

Volumul este ca o bijuterie, o incursiune intr-o lume frumoasa, o selectie de amintiri care i s-au intiparit in minte lui Razvan Dolea din diverse motive, o colectie de momente si intamplari pe care le veti descoperit cu drag daca va intereseaza filmele romanesti si cei implicati in realizarea lor.
libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.