Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

vineri, 3 iunie 2016

Benjamin Franklin


Benjamin Franklin

Editura Herald a lansat recent aceasta serie – „Autobiografia” – in care a inclus deja cateva carti apartinand unor personaje care au marcat istoria.

„Povestea vietii mele” este o marturie sincera a autorului pentru viitor: „Fiindca am iesit din starea de saracie si intuneric in care m-am nascut, si am crescut si am ajuns la o stare de belsug, si avand o oarecare reputatie in lume, si dat fiindca am trecut in viata pana acum prin viata bucurandu-ma de o considerabila fericire, poate ca posteritatea va dori sa cunoasca mijloacele de care m-am folosit si care, cu binecuvantarea lui Dumnezeu, au reusit atat de bine; in acelasi timp, poate ca unele dintre aceste mijloace se vor potrivi cu situatia unor dintre cititori si vor fi considerate astfel vrednice de urmat.”

Benjamin Franklin este dezarmant de sincer si isi cucereste imediat cu „Povestea vietii mele”. Sigur, calitatea scriiturii se datoreaza si observatiilor tatalui sau, dupa ce ii citeste niste scrisori (in ce context – aflati din carte).

Astfel, cititorii vor afla despre virtutile si preceptele care i-au calauzit viata (p. 125), despre numeroasele dispute politice si idei care l-au schimbat (Franklin si-a eliberat toti sclavii spre finalul vietii), despre calatorii, despre persoanele care l-au marcat si vor afla intamplari numeroase din viata lui Benjamin Franklin, toate relatate deschis, sincer.

„Am ajuns sa ma conving ca adevarul, sinceritatea si integritatea in relatiile dintre oameni erau de cea mai mare importanta pentru fericirea in viata. Si am formulat hotarari scrise, care mai exista si acum in jurnalul meu, cu scopul de a le practica tot restul vietii.” (p. 90)

Cartea Benjamin Franklin  se poate cumpara de pe Libris.
libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.