Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

vineri, 3 februarie 2017

Dupa ce te-am pierdut scrisa de Jojo Moyes


Dupa ce te-am pierdut scrisa de Jojo Moyes

Mult asteptata urmare a bestsellerului international "Inainte sa te cunosc" - Jojo Moyes! Atunci cand se termina o poveste, incepe o alta... Lou Clark are o multime de intrebari.

Ca de exemplu, cum se face ca a sfarsit in a lucra la barul unui aeroport, petrecandu-si fiecare zi privind alti oameni calatorind spre noi destinatii. Ori de ce apartamentul pe care-l detine de un an inca nu ii este cu adevarat un camin. Daca iubitoarea ei familie o va ierta pentru cele intamplate in urma cu opt luni, ori daca va reusi sa treaca peste pierderea iubirii vietii ei.

Cum de a ajuns sa lucreze intr-un bar din aeroport si sa-si petreaca timpul urmarindu-i cu privirea pe cei care pleaca spre alte locuri? Sau de ce nu se simte inca acasa in apartamentul pe care il are deja de un an? Oare familia ei o va putea ierta pentru ce a facut cu optsprezece luni in urma? Si va reusi vreodata sa treaca peste iubirea vietii ei? Ceea ce Lou stie sigur e ca ceva trebuie sa se schimbe. Apoi, intr-o noapte, la usa ei bate cineva. Dar oare straina care ii apare in prag are raspunsurile pe care ea le cauta sau ii aduce doar alte intrebari? Daca inchide usa, viata ei va continua ca pana acum: simpla, ordonata, sigura. Daca o deschide, va risca totul. Insa Lou a facut candva o promisiune: sa traiasca. Si, daca vrea sa o respecte, va trebui sa deschida larg usa...

Ceea ce Lou stie cu certitudine este ca nu mai poate continua astfel. Apoi, intr-o noapte, totul se schimba.

Aceasta carte extraordinara face parte din categoria Literatura Universala a librariei online Libris.ro si este scrisa de Jojo Moyes. Cartea a fost publicata in 2016 la editura LITERA.

Cartea Dupa ce te-am pierdut scrisa de Jojo Moyes este disponibila la Libris si pe site-ul Elefant.

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.