Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 3 iulie 2017

Mog, pisica uitucă, scrisa de Judith Kerr


Mog, pisica uitucă, scrisa de Judith Kerr

Mog este o pisică minunată (despre care mulţi s-ar putea să ştiţi câte ceva dacă aţi citit Mog şi bebeluşul).

Ea este însă şi o pisică uitucă. Uită să se spele pe restul corpului după ce se spală pe labe sau… uită că a luat cina imediat după ce a mâncat.

Cel mai important – şi deranjant pentru membrii familiei Thomas – este faptul că uită că are propria sa uşă prin care poate intra şi ieşi din casă.

Fără să vrea, Mog reuşeşte să îi sperie sau să îi supere pe toţi ai casei. Aşa că nu e de mirare că des se aude că Mog este o pisică nesuferită.

 Ea reuşeşte însă, într-o seară, ceva deosebit, ceva ce îi face pe toţi ai casei să o aprecieze. Despre ce este vorba vă lăsăm pe voi să aflaţi!

Mog, pisica uitucă este o carte color, ilustrată, pe care copiii o vor iubi. Merită să fie menţionat şi faptul că această serie de cărţi pentru copii cu o pisică în prim-plan a fost inspirată de prima pisică pe care a avut-o autoarea, pisică numită chiar Mog.

Năzdrăvăniile sale au inspirat-o pe Judith Kerr să scrie o carte, iar acum copii din multe țări pot descoperi (și învăța din) întâmplările lui Mog.

Cartea Mog, pisica uitucă, scrisa de Judith Kerr este disponibila la Libris dar si Pandora

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.