Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

miercuri, 21 iunie 2017

Dr. Bloodmoney scrisa de Philip K. Dick


Dr. Bloodmoney scrisa de Philip K. Dick

Bine aţi venit în trecut, un trecut care este însă diferit de cel pe care îl ştim. În urma unei catastrofe nucleare – un test eşuat – oamenii se nasc cu diformităţi.

Dar au ajuns să fie integraţi în societate.

Mutanţii însă nu sunt toţi buni. Şi nu toate personajele au probleme din cauza bombei.

Unele, precum Hoppy, un focomel, au dizabilităţi din cauza medicamentelor nocive.

Acţiunea este plasată în anii 1980, după o testul eşuat din 1972. Oamenii au mers mai departe, chiar dacă societatea s-a schimbat. Banii şi-au pierdut din valoare – acum magazinele sunt importante (e interesant de văzut fragmentul cu persoana care e dispusă să facă schimb de ochelari de vedere pentru antibiotice).

Savantul nebun a supravieţuit. Acum foloseşte alt nume şi, culmea, poate, ajunge la psihiatru. Are impresia că toţi ştiu ce gândeşte el. Şi are o putere pe care nu o poate controla în mod conştient.

Tot acum este lansată şi prima misiune pe Marte. Un cuplu va merge pe Planeta Roşie şi va începe colonizarea ei. Dar exact în timpul lansării are loc un bombardament.

Mă opresc aici cu detaliile despre acţiunea cărţii pentru a putea lăsa în suspans multe elemente. Adaug doar că, deşi cartea are o atmosferă sumbră, iar coperta este minunat aleasă, din această perspectivă, romanul este, în esenţă, despre speranţă şi despre supravieţuire.

Philip K. Dick oferă o variantă de viitor post-apocaliptic, iar acesta este deosebit de interesant.

Cartea Dr. Bloodmoney scrisa de Philip K. Dick este disponibila la Nemira si Libris.

libris.roAboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.