Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

duminică, 25 noiembrie 2018

Reduceri la carti cu transport gratuit


Dacă nu ați cumpărat de Black Friday tot ce vroiați să cumpărați în materie de cărți, editura Cartepedia are, în următoarele 3 zile (26, 27, 28 Noiembrie) trei zile de oferte: cărți reduse la preț + transport gratuit indiferent de valoarea comenzii.
Vă spun ce cărți mi-au plăcut de-a lungul timpului și pe care le recomand, însă voi puteți alege orice carte de pe site:
PARENTING:
* Creierul copilului tău - de Dan Siegel și Tina Bryson. E bestseller absolut din punctul meu de vedere, în categoria cărți de parenting. Un ghid util, ușor de citit, cu soluii rapide (cam cum vor părinții contemporani), dar care explică atât de bine de ce copiii se comportă așa cum se comportă, ce modificări au loc în creierul lor, cum îi putem ajuta, E o carte utilă părinților, începând încă de la vârsta bebelușiei. Vă poartă și pe tărâmul vârstei de 3+ (cu explicatii și soluții pentru tantrumuri).
* Rețete de jocuri, de Lawrence Cohen. E cartea care m-a autat să mă conectez prin joc cu copiii mei. E o resursă excelentă, pentru orice părinte. Atinge niște butoane, te pune pe gânduri dar oferă și soluții practice.
* Copilul tău competent, de Jasper Juul. Jasper Juul e terapeut danez, un nume de referință în educația pozitivă, pe model nordic. Cartea e disponibilă și la grupul de sprijin în alăptare, dar doar pentru mamele din Brașov.
CE CITESC EU?
* Vă las și două cărți faine, non-parenting:
Homo Deus. Scurtă istorie a viitorului de Yuval Noah Harari . Autorul e fenomenal, dacă nu ați citi încă Sapiens, merită să o faceți. Sapiens ne explică istoria umanității, Homo deus ne arată încotro ne îndreptăm.
* Demonul amiezii. O anatomie a depresiei de Andrew Solomonhttps://event.2performant.com/events/click…
Secțiunea cărți pentru copii are și ea multe cărți la reducere
https://event.2performant.com/events/click…



libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.