Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

marți, 11 aprilie 2017

Baietelul cu aripa de fluture scrisa de Ioana Chicet Macoveiciuc "Printesa Urbana"


Baietelul cu aripa de fluture scrisa de Ioana Chicet Macoveiciuc "Printesa Urbana"

Am scris aceasta poveste duioasa despre un baietel diferit pentru ca eu cred ca toti suntem diferiti in tot felul de feluri. Unii dintre noi sunt timizi. Altii nu pot sa planga. Altii se tem de catei. Unii nu vor sa doarma. Eu, de exemplu, nu suport castravetii. Dar toti vrem acelasi lucru: sa fim iubiti. David, baiatul cu aripa de fluture, e un omulet curajos, fericit, care a inteles ceva foarte important despre viata: ca ea e frumoasa daca stii s-o primesti cu iubire.

Imi doresc mult ca aceasta carte sa vindece si sa va ajute sa va bucurati de voi, de viata, de fluturi si, poate, de ce nu, si de castraveti!
Ioana Chicet-Macoveiciuc, autor


Cea de a treia carte pentru copii a autoarei bestselleurilor Te iubesc orice-ai face si Mami, e gata?, Ioana Chicet-Macoveiciuc, este o fantezie despre viata unui copil diferit.

David este un baietel care s-a nascut cu o aripa de fluture in loc de mana dreapta. Parintii lui il duc la medici si specialisti, insa, vazand ca el e fericit cu aripa lui de fluture, decid sa-l lase in pace.

Desi nu poate aplauda si nu se poate catara ca ceilalti copii, David e foarte multumit cu aripa lui de fluture.

Viseaza ca zboara, are multi prieteni, e iubit si are incredere in oameni. Scena cea mai puternica din carte este cea in care un baietel mai mare rade de el in parc.

Dar David reuseste sa transforme situatia tensionata intr-o lectie de acceptare si personajul amenintator intr-un prieten.

O carte foarte optimista, cu ilustrtatii magistrale realizate de Lavinia Trifan Pop, care a ilustrat si primele doua carti ale autoarei.

O carte necesara intr-o tara cu foarte multi copii speciali si cu foarte multe prejudecati la adresa acestora. O metafora minunata despre incredere in sine si un instrument necesar pentru toti parintii pentru a intelege ce se petrece in sufletul unui copil diferit.

Aveti in fata ochilor o poveste calda despre iubire, acceptare si prietenie. Faptul ca baietelul are o aripa in loc de mana nu este un defect, ci o resursa extraordinara, un prilej de a creste, nu doar pentru el, ci si pentru cei din jurul lui. Zborul este o metafora foarte frumoasa a increderii in sine, a auto-depasirii, a dezvoltarii si succesului.

Luiza Vasilescu, psihoterapeut

Cartea Baietelul cu aripa de fluture scrisa de Ioana Chicet Macoveiciuc "Printesa Urbana" este disponibila pe site-ul eMAG

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.