Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 10 aprilie 2017

Carti de citit intr-o viata la reduceri pe eMag. Carti ieftine si transport gratuit


Peste 20 de carti de citit intr-o viata la reduceri pe eMag. Carti ieftine si transport gratuit

Va recomand cu caldura o seria de carti excelente ce se afla la reduceri in acesta perioada pe site-ul eMAG. Aceste carti sunt carti de citit intr-o viata!

1. „Steve Jobs” („Steve Jobs”) de Walter Isaacson

Rodul mai multor ani de muncă, „Steve Jobs” este o biografie complexă şi detaliată, care oferă o incursiune voyeristică în viaţa regretatului Jobs.

O biografie fascinantă a omului care a modelat tehnologia şi realaţia noastră cu ea.

2. „Hackerii: eroi ai Revoluţiei Computerizate” („Hackers: Heroes of the Computer Revolution”) de Steven Levy

Dacă te-ai întrebat vreodată cum se face că acum 50 de ani foloseam poşta şi bibliotecile, iar azi folosim email-urile şi Wikipedia, trebuie să citeşti cartea asta.

3. „Ultima prelegere” („The Last Lecture”) de Randy Pausch şi Jeffrey Zaslow

Sub impulsul acestor noi informaţii a scris discursul „Ultima prelegere: A-ţi împlini cu adevărat visurile din copilărie”. Discursul s-a bucurat de o popularitate atât de mare, încât Pausch a hotârât să-l transforme într-o carte.Randy Pausch era un profesor de informatică la Cambridge când a aflat că are cancer pancreatic în fază terminală şi că mai are şase luni de trăit.

4. „Milionarul de lângă noi: Secretele Surprinzătoare ale Marilor Bogătaşi” („The Millionaire Next Door: The Surprising Secrets of America's Wealthy”) de Thomas J. Stanley şi William D. Danko

Studiul analizează câteva trăsături pe care aceşti oameni le au în comun: ca faptul că familele lor nu i-au ajutat sau faptul că nu îşi etalează averea.

Cartea se bazează pe un studiu de 20 de ani despre cum oameni cu averi pornind de la un milion de dolari şi ajungând până la zece milioane de dolari au ajuns la acest nivel, şi cum fac să se menţină acolo.

5. „Investitorul Inteligent” („The Intelligent Investor”) de Benjamin Graham

Dacă ţii la banii tăi, nu ar fi o idee proastă să citeşti cartea lui Graham.

Miliardarul Bill Ackman e unul din bancherii de pe Wall Street care consideră „Investitorul Inteligent” ca una din cele mai importante lecturi pentru un viitor afacerist. Publicată în 1949, cartea este scrisă de Benjamin Graham, mentorul unui alt important afacerist american: Warren Buffet.

6. „Originea speciilor” („The Origin of Species”) de Charles Darwin

Sunt multe de spus despre volumul lui Darwin, dar putem încerca să rezumăm aşa: „Originea speciilor” a schimbat istoria. A schimbat modul în care ne raportăm la biologie, religie şi nu numai. Este o lectură obligatorie pentru a înţelege măcar bazele ştiinţei moderne.

7. „Harry Potter şi Piatra Filozofală” („Harry Potter and the Sorcerer's Stone”) de J.K. Rowling

Poate că o să fii puţin surprins să-l vezi pe Cel Ales pe o lista cu cărţi importante de citit, dar Harry Potter şi-a câştigat locul alături de povestirile care au definit cultura populară a secolului XXI. Cu o serie de adaptări cinematografice de succes, un parc tematic în statul american Florida, şi încă un roman şi o piesă de teatru a căror acţiune are loc în acelaşi univers, Harry Potter e aici să rămână.

8. „Stăpânul inelelor” („The Lord of the Rings”) de J.R.R. Tolkien

Una din cele mai populare serii fantastice, „Stăpânul inelelor” are o mulţime de fani fideli trilogiei. E puţin probabil să nu fi avut niciun contact cu seria. Fie ai văzut un film, fie ai un prieten care a citit cărţile. Poate vara aceasta e un moment bun să afli şi tu exact ce face cărţile acestea atât de populare.

Istoria e un adevărat teren minat în conversaţiile cotidiene. Dacă disputele despre ani şi bătălii se pot rezolva uşor cu o căutare pe Google, cauzele şi efectele unor evenimente mai complexe sunt ceva mai greu de înţeles. Mai jos găseşti patru titluri care te-ar putea ajuta:

9. „Echipa rivalilor: Geniul politic al lui Abraham Lincoln” („Team of Rivals: The Political Genius of Abraham Lincoln”) de Doris Kearns Goodwin

Poate că pentru cititorii neamericani o lectură despre Abraham Lincoln ar părea puţin greoaie, însă nimic mai departe de adevăr. Viaţa lui Lincoln a fost în sine foarte interesantă (născut într-o familie săracă, Lincoln a ajuns unul din cei mai importanţi preşedinţi americani), iar Goodwin scrie într-un ritm alert, păstrând interesul cititorului până la final.

10. „Schimbarea Jocului” („Game Change”) de John Heilemann şi Mark Halperin

Revinim în zona politicii americane şi prezentăm următoarea carte „Schimbarea Jocului”, despre campania electorală din 2008, când Barack Obama a câştigat împotriva lui John McCain pentru preşedinţia Statelor Unite. Romanul o să te ajute să înţelegi cum funcţionează alegerile şi campaniile electorale.

11. „Scurtă istorie a timpului” („A Brief History of Time”) de Stephen Hawking

Una din cele mai strălucite minţi ale timpului nostru, Stephen Hawking îşi exprimă teoriile despre timp şi relativitate în acest volum. Sigur, subiectul poate părea anost, dar cu puţină răbdare vei putea înţelege tainele Universului.

12. „O scurtă istorie a aproape orice” („A Short History of Nearly Everything”) de Bill Bryson

Naratorul ne duce de la perioada în care nu aveam nimic la lumea tehnologizată în care trăim acum. Cea mai bună parte ? Bill Bryson nu e un om de ştiinţă, ci doar un tip foarte curios şi cu mult talent la scris.

Cartea aceasta este perfectă pentru cititorul curios, care nu are cine ştie ce experienţă în domeniul ştiinţei, dar este dornic să înveţe.

13. „Să ucizi o pasăre cântătoare” („To Kill a Mockingbird”) de Harper Lee

Scris în 1960, romanul spune povestea unui proces rasial într-o mică localitate din Alabama. Cartea este una din cele mai importante mărturii împotriva rasismului, motiv pentru care este încă predată în liceele americane. „Să ucizi o pasăre cântătoare” o să-te ajute să înţelegi cum funcţionează răul şi cum poţi să faci ceva ca să lupţi împotriva lui.

14. „Elementele stilului” („The Elements of Style”) de William Strunk Jr. şi E.B. White

William Strunk Jr. şi E.B. White prezintă o frumoasă gramatică a limbii engleze, pe care ar trebui să o citeşti dacă vrei să-ţi perfecţionezi cunoştiinţele despre această limbă.

Mulţi oameni au impresia greşită că filosofia este o ştiinţă inaccesbilă, însă există multe cărţi filosofice care demonstrează contrariul.

15. „Arta războiului” („The Art of War”) de Sun Tzu

Chiar dacă a fost scrisă în secolul al V-lea înainte de Hristos, în China, „Arta Războiului” e încă o carte foarte relevantă. Chiar dacă probabil nu vei folosi învăţăturile pentru a invada Mongolia, o să fii surprins să vezi cum că poţi să aplici unele din sfaturile generalului chinez în situaţii cotidiene la birou sau în realaţiile cu cei din jur.

16. „Zen şi arta reparării motocicletei” („Zen and the Art of Motorcycle Maintenance”) de Robert M. Pirsig

Acţiunea romanului urmăreşte un tată şi un fiu care fac o călătorie pe motociclete prin America. Această drumeţie este pretextul perfect pentru a-şi împărtăşi unul altuia idei despre viaţă.

17. „Istoria poporului Statelor Unite” („A People's History of the United States”) de Howard Zinn

Cartea lansează teoria interesantă conform căruia istoria Statelor Unite poate fi rezumată printr-o tiranie a minorităţii asupra majorităţii.

Istoricul şi politicianul american Howard Zinn a publicat această carte în 1980 şi a fost foarte bine primită.

18. „Jurnalul Annei Frank” („Anne Frank: The Diary of a Young Girl”) de Anne Frank

Va fi greu să nu fii mişcat de povestea ei.Anne Frank a scris acest jurnal la 13 ani, când viaţa ei s-a schimbat radical. Evreică, Anne a trăit în timpul regimului nazist. Pentru a nu fi deportată într-un lagăr, s-a ascuns alături de familia ei într-un pod, unde a scris jurnalul.

19. „Romeo şi Julieta” („Romeo and Juliet”) de William Shakespeare

Una dintre cele mai populare piese a dramaturgului englez, „Romeo şi Julieta” rămâne o operă de o sensibilitate şi o forţă rar întâlnite în literatură, fiind aproape imposibil să nu fii impresionat de delicateţea poveştii şi frumuseţea limbajului.

20. „Nu eşti chiar atât de deştept” („You are not so smart”) de David McRaney

. Dacă vrei să vezi cum psihologia îţi afectează fiecare decizie, citeşte cartea aceasta.Majoritatea deciziilor noastre par luate din motive raţionale, dar de fapt, cartea lui McRaney ne arată că sunt luate pe baza unor factori subiectivi

21. „O hiperbolă şi jumătate” („Hyperbole and a half”) de Allie Brosh

Scrisă cu umor şi inteligenţă, „O hiperbolă şi jumătate”, are şi unele din cele mai bune pagini despre depresie scrise vreodată.„Amuzantă şi deşteapată ca naiba” în viziunea miliardarului Bill Gates, cartea are 18 capitole despre tot felul de subiecte.

22. „Cum să câştigi prieteni şi să influenţezi oameni” („How to Win Friends and Influence People”) de Dale Carnegie

O carte plină de sfaturi şi tips-uri despre cum să îţi înbunătăţeşti relaţiile sociale şi profesionale, pentru a fi cea mai bună variantă a ta.

23. „1984” („1984”) de George Orwell

Puţine romane au avut o influenţă şi o popularitate atât de mare ca distopia britanicului George Orwell. Apărut în 1948, „1984” spune povestea unei Londre stăpânite de o putere totalitară, care controlează fiecare aspect al vieţii cetăţenilor ei.

23. „De la bine la foarte bine” („Good to Great”) de Jim Collins

Unul dintre titlurile clasice din industria afacerilor, „De la bine la foarte bine” e o lectură nelipsită pentru marii directori de companii. Dacă îţi doreşti să ajungi şi tu unul, poate nu ar strica să arunci un ochi peste carte.

Spor  la citit!
libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.